Finn en fysioterapeut

Gå til søkeside

Pasientbrosjyrer


Tips og øvelser

NFF er i streik

Så ble det altså streik for NFF i år også, fordi arbeidsgiverne ikke vil gi tilstrekkelig lønnspåslag til fysioterapeuter og andre offentlig ansatte.


Kjære alle medlemmer!

Så ble det altså streik for NFF i år også, sammen med resten av Unio, og LO og YS. Hovedårsaken til storstreiken er at arbeidsgiver ikke vil gi tilstrekkelig lønnspåslag til fysioterapeuter og andre offentlig ansatte. Vi krever bedre uttelling for den tjenesten vi leverer. Dette gjør vi for å sikre fortsatt rekruttering til fysioterapeutyrket, og dermed at befolkningen også i fremtiden får tilgang på de gode tjenestene vi leverer. Streiker omfatter foreløpig ansatte i staten og i kommunene. Oslo kommune er foreløpig ikke avklart. Forhandlingene for sykehusene har ikke startet skikkelig opp ennå, og det samme gjelder takstforhandlingene.

Når NFF og resten av Unio streiker, angår det oss alle. Det er noen medlemmer som er tatt direkte ut av jobb for å signalisere at vi mener alvor. Men disse medlemmene gjør dette på vegne av alle medlemmer. Hele NFF er i konflikt!

Lykke til alle sammen, stå på!

Comments
blog comments powered by Disqus

Finn en fysioterapeut

Gå til søkeside

Pasientbrosjyrer


Tips og øvelser