Stå sammen med oss for fysioterapi og fysioterapeuters interesser – bli medlem!

Er du yrkesaktiv fysioterapeut, men ennå ikke medlem av Norsk Fysioterapeutforbund? Da gir vi deg kontingentfritak fram til 1. juli om du melder deg inn før 15. mai!


I videoen nedenfor gir Elizabeth Holtebekk, vår foretakstillitsvalgte på Oslo universitetssykehus, en oversikt over noen av fordelene du har som medlem.

Disse ukene i april og mai er spesielle for oss. Når Norsk Fysioterapeutforbund og vår hovedorganisasjon Unio kjemper for fysioterapeuters lønn, blir det ekstra tydelig for våre ansatte medlemmer hvor viktig det er å stå sammen i arbeidslivet, og å ha forbundet og dyktige tillitsvalgte som støtte. Snart er det også tid for takstforhandlinger, der Norsk Fysioterapeutforbund med sin lange forhandlingshistorie for avtalefysioterapeuter spiller en nøkkelrolle.

Tilbudet vårt om kontingentfritak for 2. kvartal ved innmelding før 15. mai gjelder deg som er turnusfysioterapeut, fysioterapeut i stilling/praksis (heltid eller deltid), eller i permisjon fra slikt arbeid. I perioden fram til 1. juli betaler du da bare premien på kr 151/mnd for den obligatoriske forsikringspakken – om du ikke velger å reservere deg mot den.

Stå sammen med oss for fysioterapi og fysioterapeuters interesser – bli medlem!

Meld deg inn her: www.fysio.no/medlem

_____

https://www.facebook.com/NorskFysio/posts/1667550320015337