Finn en fysioterapeut

Gå til søkeside

Pasientbrosjyrer


Tips og øvelser

Hva mener NFF?

NFF markerer fysioterapeutens rolle som en viktig samfunnsaktør, vi tar vårt samfunnsmandat på alvor og vi bidrar til å løse helserelaterte utfordringer. Dette gjør vi på ulike måter og gjennom ulike kanaler. 


Uttalelser og innspill

Vi fremmer og redegjør for våre synspunkter i ulike saker både av faglig og politisk karakter til både helsemyndigheter, arbeidslivsmyndigheter og andre organisasjoner som ønsker våre innspill.

Blogginnlegg

Fred Hatlebrekke, forbundsleder i NFF fra 1. januar 2014 til 31. desember 2019, var i disse årene fast blogger på www.dagensmedisin.no. Blogginnleggene finner du her.


Pressemeldinger

Vi sender pressemeldinger til media når vi har saker vi mener har nyhetsverdi for flere enn oss selv.Nyhetsbrev

Vil du ha enkel tilgang til kunnskap om Norsk Fysioterapeutforbunds politikk, meninger, fagsyn eller nyheter om publikumsrettede tilbud? Da kan du abonnere på vårt nyhetsbrev på e-post. Se abonnementsrute nederst på nettsiden.Ressursbank

Kunnskap er basis for NFFs helsepolitikk og derfor har vi samlet en del faktadokumenter, offentlige utredninger, statistikk, lenker til nyttige nettsteder, forskrifter mm. på denne ressurssiden. 

Visjon, verdier og hovedmål

Hva er fundamentet for Norsk Fysioterapeutforbunds virksomhet? Her finner du vår visjon, våre verdier og våre hovedmål for perioden 2017–2019.