Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Kurs og seminar

Her finner du program og informasjon om påmelding, praktiske opplysninger, presentasjoner og annet materiale knyttet til kurs og seminarer innen fagområdene.


Kurs i albuekirurgi og fysioterapi

Nasjonal Kompetansetjeneste for Albuekirurgi arrangerer kurs for fysioterapeuter i Oslo den 22. april 2021; Albueskader og –lidelser: undersøkelse og behandling.

Rehabilitering etter hjerneslag i alle deler av helsetjenesten

Faggruppe NOR arrangerer sammen med faggruppen for eldre årsmøteseminaret "Rehabilitering etter hjerneslag i alle deler av helsetjenesten" den 17. februarLenke til påmelding: https://www.deltager.no/rehabilitering_etter_hjerneslag_17022021?fbclid=IwA ...

"Osteoporose, beinhelse og fysioterapi" - Årsmøteseminaret 2020

Faggruppe NOR inviterer til årsmøteseminaret 2020 den 10.-11. februar 2020 i Oslo, Holbergs Terrasse Stensberggt 17. Årsmøteseminaret er viet forebygging og behandling av osteoporose hos idrettsutøvere og personer med spiseforstyrrelser, revmatikere ...

Digitalt temakurs albue 27.10.20

Dette er et digitalt temakurs om albue. Tema: anatomi, skader, behandlingsformer, standard behandlingsforløp og retningslinjer for rehabilitering.

Nasjonal konferanse om hjertet og hjernen

Fysioterapeuter ønskes velkommen til 5. Nasjonale Konferanse om Hjertet og Hjernen som skal holdes 13. – 14. februar 2020, Oslo Kongressenter, Folkets Hus.

Side 1 av 2

Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner