Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Kurs og seminar

Kurs- og fagutvalget setter opp kurs med relevant innhold for manuellterapeuter og fysioterapeuter. Kursene vil telle for å opprettholde spesialisttittelen.


Årsmøteseminar 1. - 2. mars 2019

Faggruppen for manuellterapi har i år gleden av å presentere Manuellterapeutene Gustav Bjørke og Øyvind Erås med kurset "Når kartet ikke stemmer med terrenget" - symptomer i et systemperspektiv.

En ekstra kursdag med Prof Lorimer Moseley

Å forstå konseptet smerte, og det å kunne forklare dette for pasientene våre på en god måte er en sentral del av den kliniske hverdagen. I etterkant av Fysioterapikongressen 2018 arrangerer NFFs faggruppe for manuellterapi en ekstra kursdag med profe ...

DIREKTE TILGANG KURS 2017/2018

Faggruppen for manuellterapi, i samarbeid med regionene, har følgende kurs i direkte tilgang for fysioterapeuter planlagt i tiden fremover. Se listen under for kurs i din region.

ANATOMI LIVE – EN REISE UNDER HUDEN PÅ PASIENTENE

Savner du å komme tilbake til disseksjonssalen? Nå har du muligheten! Faggruppen for Manuellterapi har I samarbeid med Universitetet i Oslo gleden av å tilby et ekslusivt 4 timers disseksjonskurs lørdag 7.oktober 2017 ved det medisinske fakultet (UiO ...

Manipulasjonskurs: praksis og nyere teori

Louie Puentedura er en stor ressurs for manuellterapi faget. Han har både lang erfaring som kliniker, men også som forsker innen for effekt og virkningsmekanismer rundt manipulasjon. Vi er meget fornøyd med å få Puentedura til Norge i mai 2017!

Kurs i TRYGDEFAGLIGE EMNER 9-11 mars 2016

Nytt kurs i TRYGDEFAGLIGE EMNER er satt opp 9.-11. mars 2016 ved Universitetet i Oslo. Dette kurset er obligatorisk for manuellterapeuter som skal ha utvidede rettigheter til å sykmelde.

Workshop med Greg Lehman 12. - 13. februar 2016

Faggruppen for manuellterapi ønsker velkommen til 2-dagers seminar med Greg Lehman 12.-13. februar 2016.Fysioterapeut, kiropraktor og forsker Greg Lehman fra Canada er en anerkjent foreleser rundt tema implementering av moderne smerteforståelse og bi ...

Side 1 av 2

Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Kurs- og fagutvalget

Richard Farsund (Leder)
Grimstad Klinikken - Fysioterapi og Manuellterapi
Telefon: 48 28 97 47
E-post: richard@grimstadklinikken.no

Charlotte Lorås Fagermoen
Røa Fysioterapi og Rehabilitering.

Christian Hammer
Ås Fysioterapi- og Treningssenter

Lars Haslestad
Greverud Fysioterapi- og Manuellterapi

Audun Vestmoen
Atlet Fysio