Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Bli medlem av faggruppen

Faggruppen for manuellterapi er det naturlige samlingsstedet for manuellterapeuter og manuellterapistudenter i Norge og vi har fast gratis medlemskap for manuellterapistudenter og pensjonister.


Faggruppen for manuellterapi er den eldste faggruppen i Norsk Fysioterapeutforbund og er medlem av IFOMPT som er det internasjonale fellesskapet for vårt fagfelt i Verdens Fysioterapiorganisasjon. Faggruppen for manuellterapi er det naturlige samlingsstedet for manuellterapeuter og manuellterapistudenter i Norge og vi har fast gratis medlemskap for manuellterapistudenter og pensjonister.

Hva får du som medlem?
Gjennom medlemskap i NFF får du det beste på alle områder. En sterk, stolt og synlig organisasjon som jobber for hele fysioterapien, et fabelaktig og bredt medlemstilbud, og medlemsrabatter hos norges fremste leverandør av videreutdanningskurs for fysioterapeuter. Se NFF's rikholdige kurskalender

Gjennom medlemskap i Faggruppen for manuellterapi får du dessuten:

  • Abonnement med egen nettilgang til tidsskriftet Musculoskeletal Science and Practice
  • Automatisk medlemskap i IFOMPT
  • Rabatter på våre kurs og webinarer. NB: Alle manuellterapistudenter som er medlem i faggruppen får alle webinarer gratis
  • Tilgang til lukket medlemsforum på Facebook
  • Mulighet til å engasjere deg i og påvirke viktige saker som gjelder manuellterapi og muskel- og skjeletthelse, samt politiske saker som vedrører manuellterapeuter.
  • Mulighet til å engasjere deg i flere spennende verv/oppgaver som; styreverv, verv i IFOMPT Norge, medlem av kurs- og fagkommitèen og å være kursleder for våre NFF-kurs i manuellterapi.

Bli medlem nå? Gå til INNMELDINGSSKJEMA

Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner