Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

IOC-app på skadeforebygging "Get Set - Train smarter" utarbeidet i samarbeid med Senter for idrettsskadeforskning er lansert!

App'en "Get Set - Train smarter" gir deg skadeforebyggende øvelser presentert via video og blir lett tilgjengelig på din smartphone. App'en er et oppdragsprosjekt fra IOC. IOC skal nå i første omgang markedsføre Get Set på Ungdoms-OL i Kina, Nanjing, der mer enn 3000 unge idrettstalenter fra hele verden møtes senere i august, men det må understrekes at App'en passer for alle som er glad i idrett og fysisk aktivitet. Her kan du lære hvordan du skal trene for å unngå skader.


I første omgang har vi konsentrert oss om de kroppsdelene og øvelsene vi har vitenskapelig belegg for at virker: ankel, kne, hamstrings, lyske, rygg og skulder. Gjør du øvelsene på Get Set regelmessig kan du halvere skaderisikoen!
App'en er nå tilgjengelig i flere lands App-Stores, og kan lastes ned gratis. Som dere ser har vi i tillegg fått innholdet oversatt til 5 språk: engelsk, fransk, spansk, kinesisk og russisk.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.olympic.app.getset

iOS: https://itunes.apple.com/no/app/get-set-train-smarter/id894609112?mt=8

Ikke nøl med å sende oss ris og ros og forslag til forbedringer. IOC har allerede signalisert mer penger til utvidelsen av App'en.
Spre gladnyheten!

Ha en fortsatt fin sommer!

På vegne av IOCs og NIHs Nanjing-App team

Kathrin Steffen PhD
Forskning og formidling
Senter for idrettsskadeforskning
Norges idrettshøgskole
Oslo

Tlf: 23 26 23 21 (jobb), 990 04 398 (mobil)

www.klokavskade.no

www.skadefri.no

Comments
blog comments powered by Disqus

Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner