Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Boklansering onsdag 20. august: Idrettsskader – diagnostikk og behandling

Roald Bahr og Lars Engebretsen har nylig utgitt boken Idrettsskader – diagnostikk og behandling. På onsdag presenterer de boken og forteller hvordan de får idrettsutøvere på beina etter en idrettsskade. På lanseringen kommer også landslagsspiller Melissa Wiik, som vil dele sin historie om veien tilbake etter flere alvorlige skader.


Idrettsskader – diagnostikk og behandlinger utarbeidet i samarbeid med Den internasjonale olympiske komité og er et uunnværlig verktøy for alle som er involvert i vurdering, behandling og opptrening av skader i forbindelse med idrett og fysisk aktivitet. Målsettingen med prosjektet er at alle som skader seg i forbindelse med idrett og fysisk aktivitet skal få like god behandling som våre fremste utøvere. Boken har en unik historie som vil bli presentert av nøkkelaktørene.

PROGRAM

• Velkommen ved forlegger Arno Vigmostad

• Redaktør Roald Bahr (sjefslege i Olympiatoppen, professor dr. med. og leder av Senter for idrettsskadeforskning) og medredaktør Lars Engebretsen (overlege i Olympiatoppen, professor dr. med. og forskningsleder i IOC)

• Eva Birkelund, overlege og leder av Norsk idrettsmedisinsk forening

• Melissa Wiik, fotballspiller

• Spørsmål og intervju

Tid: Onsdag 20. august kl. 12 00

Sted: Olympiatoppen, møterom Norsk Tipping

Enkel Servering

Arrangør: Fagbokforlaget

VELKOMMEN!

Comments
blog comments powered by Disqus

Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner