Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Hvordan betaler jeg?

Vi benytter nå Visma Autoinvoice ved fakturering. Du vil via sms og e-post fra Visma få tilbud om å inngå e-fakturaavtale. Ved opprettelse av e-fakturaavtale skal du oppgi ditt medlemsnummer som e-fakturareferanse. Hvis du ikke inngår e-fakturaavtale, vil du få tilsendt fakturaen per e-post, og i noen tilfeller per post.

 Vi tilbyr tre betalingsmåter:

 • Normalt sendes faktura ut hver måned. De som vil ha faktura kvartalsvis, må ta kontakt, så ordner vi det.
 • Én faktura årlig. (Dette gjelder stort sett kun pensjonister.)
 • Avtalegiro hver måned.

Slik er prosessen for å inngå e-faktura-avtale:

 1. Først sjekker AutoInvoice om mottaker har sagt ja til eFaktura og evt. sender den som eFaktura (eFaktura havner nå også i Vipps).
 2. Deretter sjekker NETS om mottaker har sagt "Ja, til alle" som vil sende dem eFaktura i sin nettbank, og evt. sende den som eFaktura ( eFaktura havner nå også i Vipps).
 3. Deretter sjekker den om mottaker har sagt "ja" til Vipps Regning, og evt. leverer den til Vipps.
 4. Deretter sender systemet ut en epost eller SMS og spør mottaker om de vil ha fakturaen som eFaktura. Hvis mottaker svarer "ja" til dette innen tre dager, vil fakturaen bli sendt som eFaktura.
 5. Deretter vil systemet forsøke å sende den som epost, hvis avsender har en epostadresse til mottaker. Hvis de ikke har det, eller e-posten feiler ved sending, vil fakturaen bli skrevet ut og sendt i posten. 

Hvis du heller vil betale per avtalegiro:

 1. Logg inn til nettbanken din, registrer og godkjenn en betaling på det månedlige kontingentbeløpet.
 2. Husk kid-nummer. Dette finner du i profilen din på «Min side».
 3. Ved betaling skal du få en melding om at Norsk Fysioterapeutforbund tilbyr avtalegiroavtale. Inngå avtalen, og sett beløpsgrensen høy nok til at trekket ikke stopper opp. Vi anbefaler kr 2000.

Dersom du får problemer med å opprette avtalegiroavtale, kan du kontakte brukerstøtten i banken din.

Når du har avtalegiro, belastes kontoen din rundt den 20. i hver måned.

Har du fått tilsendt faktura for flere måneder, og ønsker å gå over på avtalegiro, tar det litt tid før avtalen blir opprettet. Det skjer først etter at siste kvartal er over.

Betaler du din kontingent via avtalegiro, men heller vil ha e-faktura, må du si opp avtalegiro-avtalen i nettbanken.  Avtalegirofakturaer som er mottatt, må betales ved forfall, selv om avtalen er oppsagt. 


Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner