Kan du ikke se eposten? Åpne den i nettleseren
Februar 2018
Tre dager i februar - nyhetsbrev om Fysioterapikongressen 2018 m.m.

Kjære medlemmer,

Så er det endelig bare noen dager til mandag 12. februar, da Norsk Fysioterapeutforbund kan ønske minst 1000 påmeldte velkommen til tre kongressdager på Norges Varemesse, Lillestrøm. Vi gleder oss stort!

Vi tar fremdeles imot påmeldinger til Fysioterapikongressen 2018, så i-siste-liten-deltakere kan få slengt seg på de nærmeste dagene. Fremgangsmåten er beskrevet her:

https://fysio.no/Forbundsforsiden/Aktuelt/Nyheter/Fysioterapikongressen-2018-skreddersy-ditt-eget-program

Er du deltaker, eller vil følge litt med underveis i kongressen fra utsiden, så er det #fysioterapikongressen som gjelder i sosiale medier.

Deltakerne på kongressen har fått tilsendt detaljert praktisk informasjon om det meste ved kongressen. Vi vil her bare nevne at det blir salg av noen av forbundets profilartikler (ryggsekk, diverse trøyer, multihodeplagg) på NFFs stand, som ligger godt synlig midt i utstillerområdet. Merk at alt salg er kontantfritt, kjøp må skje med betalingskort eller Vipps.

Siden forrige nyhetsbrev ble sendt ut (18. desember) har det skjedd mye som ikke har med kongressen å gjøre, men som i likhet med den har betydning for forbundet og medlemmene. Noe av det kan du lese om i dette nyhetsbrevet.

Med vennlig hilsen
Norsk Fysioterapeutforbund

* * *

Dette nyhetsbrevet er en abonnementstjeneste. Du melder deg av ved å bruke lenken nederst i dette nyhetsbrevet. Om du vil melde deg på igjen senere – med den e-postadressen du selv foretrekker – bruk påmeldingsruten som er plassert nederst på alle sidene på www.fysio.no.

Denne eposten er sendt til *|EMAIL|* via vår nettside, www.fysio.no.
Du mottar den fordi du har meldt deg på NFFs nyhetsbrev.

Trykk her om du ikke ønsker nyhetsbrev fra NFF.