Kan du ikke se eposten? Åpne den i nettleseren
August 2016
Regionlederne fra Vest, Midt, Osloområdet og Sør-Øst på stand under Arendalsuka

Kjære medlemmer,

Tidligere denne måneden var NFFs regionledere fra region Midt, Vest, Sør-Øst og Osloområdet samlet i den politiske heksegryta Arendalsuka, mens regionleder Hans Leo Dagsvik i Nord på sin side var travelt opptatt med å besøke medlemmer og arbeidsplasser i Nordland. På NFFs Facebook-side – facebook.com/norskfysio – har vi lagt videoklipp fra NFFs debatt og stand i Arendal. De avrundes med et klipp der forbundsleder Fred Hatlebrekke og regionleder i Sør-Øst, Bas van den Beld, oppsummerer Arendalsuka og NFFs erfaringer.

Bildet ovenfor, tatt på NFFs stand i Arendal 17. august, dagen før NFFs politiske debatt, kan stå som en påminnelse om de organisatoriske, politiske og faglige funksjonene regionlederne og resten av regionstyrene skal vareta. Disse funksjonene betyr mye for NFFs medlemmer utover i landet, og for NFF som en effektiv organisasjon. I september skal NFFs medlemmer i regionene velge sine regionstyrer for en ny periode. Innstillingene fra de regionale valgkomiteene foreligger nå. La din stemme telle med!

Valg er i det hele tatt et nøkkelord i høst. I dagene 23.–25. november 2016 holdes Hovedlandsmøtet i NFF, det nye navnet på valglandsmøtet NFF har hvert tredje år. Utover høsten blir innstillinger på kandidater til ulike sentrale verv i NFF presentert på NFFs forbundsnettsider.

Før den tid – om bare vel en uke – er det imidlertid Verdens fysioterapidag. Den markeres på variert og kreativt vis på mange arbeidsplasser. Med inspirasjon fra WCPTs motto for dagen – "Add life to years" – har vi i år gjort en liten vri for å engasjere også andre enn fysioterapeuter. Les mer om det nedenfor.

Med vennlig hilsen
Norsk Fysioterapeutforbund

* * *

Dette nyhetsbrevet er en abonnementstjeneste. Du melder deg av ved å bruke lenken nederst i dette nyhetsbrevet. Om du vil melde deg på igjen senere – med den e-postadressen du selv foretrekker – bruk påmeldingsruten som er plassert nederst på alle sidene på www.fysio.no.

Denne eposten er sendt til *|EMAIL|* via vår nettside, www.fysio.no.
Du mottar den fordi du har meldt deg på NFFs nyhetsbrev.

Trykk her om du ikke ønsker nyhetsbrev fra NFF.