Kan du ikke se eposten? Åpne den i nettleseren
November 2015
Medlemsundersøkelse, studentpris og Landsmøtet

Kjære medlemmer,

Dette er første utsendelse for en ny type nyhetsbrev fra Norsk Fysioterapeutforbund. På NFFs nye nettsider, helt nederst på sidene, har vi plassert dette nyhetsbrevet som en abonnementstjeneste. Vi har satt opp to ulike tjenester: én for medlemmer, og én for andre interesserte. Alle kan melde seg av og på de to variantene av NFFs nyhetsbrev, og med et fritt valg av e-postadresse.

De som mottar dette første nyhetsbrevet, er et utvalg av NFFs medlemmer som er lagt inn i abonnementslisten på forhånd. Disse og alle andre abonnenter kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet. Slik avmelding fra nyhetsbrevet påvirker ikke annet mottak av viktig medlemspost fra NFFs sekretariat, regioner eller fag- og interessegrupper. E-post av sistnevnte type vil alltid gå til alle medlemmer i målgruppen som har registrert e-postadresse i NFFs medlemsdatabase.

Nyhetsbrevet i abonnement vil bestå av nyheter fra nettsidene som vi mener fortjener spesiell oppmerksomhet. Denne første gangen fremhever vi den kommende medlemsundersøkelsen, NFFs studentpris og Landsmøtet. God lesning!

Denne eposten er sendt til *|EMAIL|* via vår nettside, www.fysio.no.
Du mottar den fordi du har meldt deg på NFFs nyhetsbrev.

Trykk her om du ikke ønsker nyhetsbrev fra NFF.