Kan du ikke se eposten? Åpne den i nettleseren
Februar 2017
Illustrasjonsfoto for NFFs medlems-app

Kjære medlemmer,

NFFs jubileumshefte 1936–2016 er nylig publisert som e-blad på www.fysio.no/Historie. Heftet minner oss om at både faget og fysioterapitjenesten kan sammenliknes med mennesket: Det har både røtter og føtter, en historie og en utvikling. Sakene fra NFFs nettsider i dette nyhetsbrevet gjenspeiler utvikling og nye løsninger på flere områder: i tjenesten og yrkesutøvelsen, i faget, i arbeidslivet, og i NFFs tilbud til medlemmene. (Til det siste: Denne uka kunne vi ordne innslepp til NFFs gratiskurs for studentmedlemmer i Tromsø ved at studentene viste fram sitt mobile medlemskort. Praktisk!)

Medlemmer og tillitsvalgte i NFF bidrar til at løsningene blir så gode som mulig. Noen har likevel større muligheter til å påvirke utviklingen enn andre. På nyåret har forbundet etter valg og oppnevninger fått på plass hele mannskapet i Næringspolitisk råd, Tariffpolitisk utvalg og Fag- og utdanningspolitisk utvalg. Vi ønsker alle råds- og utvalgsmedlemmene lykke til i vervet!

Med vennlig hilsen
Norsk Fysioterapeutforbund

* * *

Dette nyhetsbrevet er en abonnementstjeneste. Du melder deg av ved å bruke lenken nederst i dette nyhetsbrevet. Om du vil melde deg på igjen senere – med den e-postadressen du selv foretrekker – bruk påmeldingsruten som er plassert nederst på alle sidene på www.fysio.no.

Denne eposten er sendt til *|EMAIL|* via vår nettside, www.fysio.no.
Du mottar den fordi du har meldt deg på NFFs nyhetsbrev.

Trykk her om du ikke ønsker nyhetsbrev fra NFF.