Unios verneombudskonferanse 2022

For 10. år på rad inviterer Unio verneombud og hovedverneombud til to dagers konferanse, med vekt på vernetjenesten og verneombuds-/hovedverneombudsrollen.


Verneombudskonferansen 2022 finner sted 1.–2. november på Scandic Ambassadeur Drammen. Målgruppen for konferansen er verneombud og hovedverneombud som er medlem i et av Unios medlemsforbund.

Det faglig sterke programmet bør være relevant for deg som er verneombud eller hovedverneombud og medlem i Norsk Fysioterapeutforbund. Mer om programmet, og forbundsvis påmelding til konferansen: Se relaterte lenker.

Deltakelse på konferansen er gratis, og Unio dekker overnattings- og reiseutgifter i tråd med Statens reiseregulativ. Er du medlem av Norsk Fysioterapeutforbund, verneombud eller hovedverneombud, og interessert i å delta, melder du deg selv på via påmeldingsskjemaet.

OBS! Deltakerantallet er begrenset, så det er lurt å være raskt ute. Hvis du får beskjed om at konferansen er fulltegnet når du forsøker å melde deg på, vil du få mulighet til å sette deg på venteliste.

Kontaktperson i Norsk Fysioterapeutforbund: