Ny og utvidet Fjordkraft-avtale

Norsk Fysioterapeutforbunds medlemmer kan nå benytte seg av Fjordkrafts nye medlemsfordelsavtale, som gir innkjøpspris på strøm og mulighet for å spare penger på mobilabonnement.


Den nye strømavtalen Fjordkraft nå har inngått med NFF, er en innkjøpsprisavtale (spotprisavtale) der kunden får markedspris på strømmen, og der det månedlige fastbeløpet er på kun 19 kroner. I tillegg kommer et påslag på 4,99 øre/kWt som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Per fredag 5. juni 2020 var innkjøpsprisen på et rekordlavt nivå, 2,05 øre/kWt. Over år er det også liten eller ingen sannsynlighet for at den tidligere standard-variabel-strømavtalen med Fjordkraft, «Topp 5 Garanti», vil komme bedre ut i pris enn det nye tilbudet på strøm til innkjøpspris. Denne avtalen tilbys derfor ikke lenger.

Mobilabonnement
Fjordkraft gikk for noen år siden også inn i mobilmarkedet, og fikk hovedprisen for Årets beste kundeservice 2019 i en stor Kantar-undersøkelse. I den nye avtalen med Fjordkraft får medlemmer i NFF ekstra mobildata om de velger å inngå avtale for både strøm og mobil.

Vil du vite mer? Besøk www.fjordkraft.no/nff eller kontakt Fjordkrafts kundesenter på 23 00 61 00.

Kontaktperson i Norsk Fysioterapeutforbund:

  • Vidar Rekve, kommunikasjonsleder, vr@fysio.no, tlf. 957 08 990.