NFF på Arendalsuka 2016

Under Arendalsuka 2016 fylles sørlandsbyen på ny til randen av politisk aktivitet, og NFF vil engasjere og aktivisere publikum på stand og i debatt om rehabilitering og fysisk trening i sykehjem.


NFF deltar også i år med representanter fra politisk ledelse og sekretariat på Arendalsuka. Torsdag 18. august kl. 1115 arrangerer vi debatten "Fra passiv til aktiv omsorg", som skal handle om virkemidler og konkrete tiltak for rehabilitering og fysisk trening i sykehjem. Utgangspunktet for debatten er et representantforslag i Stortinget denne våren fra Kjersti Toppe og Heidi Greni, begge fra Senterpartiet.

Deltakere i debatten er stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp), statssekretær Lisbeth Normann (H), stortingsrepresentant Freddy de Ruiter (Ap), bystyrepresentant Ingrid Skårmo (Frp, Arendal kommune) og forbundsleder Jan Davidsen (Pensjonistforbundet). Førstelektor Randi Granbo, NTNU, holder en kort faglig innledning.

Dagen før, onsdag 17. august, er regionledere og andre fra NFF på plass på Unios stand i Arendal sentrum fra kl. 1300 til kl. 1500. Vi informerer om fysioterapi og helse, og frister publikum med en spørrekonkurranse med premie, enkle demonstrasjoner av øvelser, fingerfrukt m.m.

Kontaktperson i NFF:

  • Vidar Rekve, kommunikasjonsleder, vr@fysio.no, tlf. 957 08 990.

(Foto: fra NFFs stand og NFFs-NRFs debattmøte på Arendalsuka i 2015.)