NFF avlyser alle møter og kurs ut april

Norsk Fysioterapeutforbund har vedtatt å avlyse alle møter og kurs i regi av forbundet med øyeblikkelig virkning. Foreløpig gjelder det ut april, men utvidelse vurderes fortløpende.


– Forbundsstyret gjorde et hastevedtak onsdag, og tiltak er satt i verk allerede. Vi informerer de berørte parter fortløpende, sier forbundsleder Gerty Lund.

Hun understreker at de møtene som må eller bør gjennomføres, må avholdes elektronisk. NFF kommer – i løpet av torsdag – tilbake med informasjon om hvordan dette vil gjennomføres.

Må følge retningslinjer
NFF får en rekke henvendelser fra fysioterapeuter om hvordan de skal håndtere og organisere hverdagen i forhold til koronaviruset. Fysioterapeuter bør følge retningslinjene fra Helsedirektoratet og sine arbeidsgivere. Selvstendig næringsdrivende må kontakte kommunelegen i sin respektive kommune. I tillegg bør de følge med på Helsedirektoratets og Folkehelseinstituttets nettsider.

NFF har også opprettet egne sider hvor medlemmene får svar på de mest vanlig stilte spørsmålene:

– Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere denne informasjonen på våre nettsider. Det er derfor klokt å gå jevnlig inn på lenken ovenfor, sier Lund.

Forbundsleder Gerty Lund i NFF

(foto av Gerty Lund: Irene Mårdalen)