Medlemsfordel for lommeboka: Nordea Direct

Nordea Direct har holdt sitt renteløfte – og vel så det. Om du ikke har gjort det før, er tida nå virkelig inne for å sjekke hvor gode betingelser du har som kunde i banken du bruker.


Har du et stort boliglån? Det kan være mye penger å spare på å flytte både lån og sparepenger til en bank med bedre betingelser. Å bytte bank krever faktisk ikke så mye tid og energi, slik mange tror.

Et av markedets beste boliglånstilbud
Norges Bank har nylig hevet styringsrenta, og renta er på vei videre opp. Renteoppgang har vært varslet siden desember 2020, og varsel om heving av styringsrenta allerede i høst kom i midten av mars i år. Det siste året har Nordea Direct likevel ikke bare holdt renta svært lav, men også gjort flere rentekutt: i februar, mars og juni. Overfor Unio og Norsk Fysioterapeutforbund har Nordea Direct tydelig vist at banken holder sitt renteløfte i medlemsfordelsavtalen – og vel så det.

En høyere styringsrente gjennom høsten vil sannsynligvis påvirke din boliglånsrente. Med dette i bakhodet er det kanskje på tide å flytte lånet? Uavhengig av renteøkningene fra Norges Bank kan du som medlem være trygg på at du får en av Norges beste boliglånsrenter gjennom Nordea Direct.

Også andre gode betingelser
Medlemskapet ditt gir deg ikke bare tilgang til en av landets laveste boliglånsrenter, men du får i tillegg et konkurransedyktig banktilbud med medlemspris på billån og sparing. Prisene er allerede ferdigforhandlet, og du slipper å prute. Så hvorfor ikke gjøre dette allerede i dag: