Gå ikke glipp av kongress-rabatten!

Vil du også gjerne delta på Fysioterapikongressen 2022, men har utsatt å melde deg på? Ikke vent for mange dager om du vil spare penger.


7. februar er kongressens «Early Bird»-dato. Det gjelder både for fysisk og digital deltakelse. Enten du har bestemt deg for å delta, eller funderer på det: Bruk muligheten de neste dagene til å spare penger på deltakelsen.

Som vi tidligere har opplyst, planlegger Norsk Fysioterapeutforbund for en kongress som både er et fysisk og et digitalt arrangement. Påmeldte som ønsker det, vil ha muligheten til å bytte fra den ene typen deltakelse til den andre, og tar da med seg «Early Bird»-fordelen dersom påmeldingen skjer innen 7. februar. Dette kan du lese mer om i tidligere publiserte artikler, se relaterte lenker.

Vi følger nøye myndighetenes føringer omkring smittesituasjonen, og gjør de tilpasningene til koronatiltak som er nødvendige til enhver tid. Vi vil gi ny informasjon dersom vesentlige forhold knyttet til arrangementet blir endret, så snart vi har avklart dem.

(Artikkelen oppdatert 27. januar 2022, ny "Early Bird"-dato.)