Folkehelse til alle

Om du er ikke er medlem av Norsk Fysioterapeutforbund eller abonnent på tidsskriftet Fysioterapeuten: Den kommende fagutgivelsen med folkehelse som tema (nr. 8-2020) kan likevel havne hos deg, gratis!


Tidsskriftet Fysioterapeuten offentliggjorde i går at det tas sikte på at årets fagutgivelse skal nå ut til alle landets fysioterapeuter, kostnadsfritt for den enkelte (se relatert lenke). Andre som er interessert i årets tema generelt og fysioterapeuters rolle i folkehelsearbeid spesielt, kan også få tilsendt fagutgivelsen gratis.

Medlemmer av Norsk Fysioterapeutforbund og abonnenter på tidsskriftet får tilsendt fagutgivelsen på vanlig måte, og trenger ikke foreta seg noe. Er du ikke blant dem, trenger Fysioterapeuten bare navn og adresse på deg, som du kan sende inn via denne siden:

Vi siterer litt fra den relaterte artikkelen, der tidsskriftets fagredaktør John Henry Strupstad (bildet under) er intervjuet:

– Dette er en fantastisk mulighet for alle norske fysioterapeuter til å se hva som rører seg innen fysioterapirelatert forskning i Norge. I årets fagutgivelse ligger vi an til å publisere mellom åtte og ti vitenskapelige artikler, noe som er rekord for oss i en og samme utgivelse. Jeg er både glad og takknemlig for at NFF og Fysiofondet er med på laget, slik at det er mulig å tilby denne utgivelsen til alle fysioterapeuter i hele Norge, sier fagredaktør John Henry Strupstad.

(Foto av Strupstad: Irene Mårdalen. Foto, topp: iStockphoto.com.)

John Henry Strupstad, fagredaktør i Fysioterapeuten