Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 73

Influensavaksine til helsepersonell

Folkehelseinstituttet (FHI) regner med at mange blir influensasyke kommende vinter. Det er derfor ekstra viktig at helsepersonell og risikogrupper tar vaksine i høst.

Hurdalsplattformen – flere gjennomslag for NFF

– NFF har spilt inn til partiprogrammene og senest etter stortingsvalget kommet med konkrete innspill til regjeringsplattformen. Det er derfor med glede vi gjenkjenner flere av NFFs politiske synspunkter i plattformen, sier forbundsleder Gerty Lund.Forhandlinger om ny hovedavtale i staten utsatt

Forhandlingene om en ny hovedavtale i staten er nok en gang utsatt, og dagens avtale videreføres ut 2022. Forhandlingsleder Guro Elisabeth Lind i Unio stat er skuffet, og understreker behovet for bedre praktisering av dagens avtale.


Medlemsfordel for lommeboka: Nordea Direct

Nordea Direct har holdt sitt renteløfte – og vel så det. Om du ikke har gjort det før, er tida nå virkelig inne for å sjekke hvor gode betingelser du har som kunde i banken du bruker.Ny regjering, nye muligheter

På torsdag starter sonderingene om mulig regjeringssamarbeid mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV. NFF sendte forrige uke inn innspill til ny regjeringsplattform.

Vervekampanjen i full sving

Er du interessert i å bli medlem i NFF, eller å verve nye medlemmer? Dra fordel nå av NFFs vervekampanje, og du blir med på å styrke NFF faglig, politisk og organisatorisk.


Smittevernveileder er arkivert

(oppdatert 4. oktober 2021) Veileder for helsevirksomheter med én-til-én-kontakt gjelder ikke lenger, og erstattes av nye råd og anbefalinger til tjenestene.


Fysioterapikongressen: Husk abstraktfristen!

Vi nærmer oss 1. oktober, fristen for innsending av abstrakter til Fysioterapikongressen. Vis fram ditt forsknings- eller fagutviklingsprosjekt på Fysioterapikongressen 2022, send inn abstrakt – i tide!


NFFs lønnsundersøkelse 2020

Resultatene fra lønnsundersøkelsen for 2020 er nå ferdig sammenstilt. Over 2100 av NFFs ansatte medlemmer i privat og offentlig sektor har besvart lønnsundersøkelsen, som er basert på lønn fra februar 2021.

Den unike pasienten – kunnskap i praksis

I en plenumssesjon på Fysioterapikongressen 2022 retter forsker og vitenskapsfilosof Rani Lill Anjum søkelyset mot møtet mellom kunnskapsbasert praksis og den unike pasienten.Side 1 av 73