Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 81

Rehabiliteringskonferansen 2022

I høst inviterer Norsk sykehus- og helsetjenesteforening (NSH) igjen til en stor rehabiliteringskonferanse. Norsk Fysioterapeutforbund er representert i konferansens programkomité. Merk deg datoer og påmeldingsfrist!Nye ledersamlinger i september

I høst arrangerer Norsk Fysioterapeutforbund konferanse for fysioterapeuter som er ledere/fagledere i kommunehelsetjenesten, og fagforum for fysioterapiledere i spesialisthelsetjenesten.


Nye spesialister MNFF

Forbundsstyret i Norsk Fysioterapeutforbund godkjente på sitt møte 16. juni 2022 en rekke nye spesialister. I tillegg ble nye også godkjent i mars. Seks ulike spesialiteter var representert, med allmenn fysioterapi på topp.

Unio med Pride-sending: stolt, skeiv og synlig

Unio med Pride-sending: stolt, skeiv og synlig

Med sin Facebook Live-sending fredag 24. juni kl. 1030–1200 tilbyr Unio en Pride-markering for medlemmer over hele landet. I tillegg har Unio aktiviteter neste uke i Oslo. Her gir vi en oversikt.Resultater fra takstforhandlingene

Resultater fra takstforhandlingene

Helse- og omsorgsdepartementets tilbud til avtalefysioterapeuter var av en slik karakter at Norsk Fysioterapeutforbund onsdag valgte å gå fra forhandlingene i protest.


NFF og PFF gikk fra takstforhandlingene

NFF og PFF gikk fra takstforhandlingene

Norsk Fysioterapeutforbund valgte – sammen med Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund – å forlate forhandlingsbordet i Helse- og omsorgsdepartementet sent onsdag kveld.


Ny kursrekke: "Bekkenbunn"

Så du annonsen i siste utgave av Fysioterapeuten? Der – men også her – presenterer vi den nye kursrekken fra NFF og NFFs faggruppe for kvinnehelse.


Enighet for sykehusansatte i Spekter

Norsk Fysioterapeutforbund kom fredag 10. juni til enighet i A2-forhandlinger med Spekter for helseforetakene, Martina Hansens Hospital og Lovisenberg Diakonale Sykehus. Økonomiske hovedkrav er innfridd.Side 1 av 81