Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 41

Kurs i fysisk aktivitet i forebygging og behandling

Helsedirektoratet arrangerer 30. oktober og 20. november et veilederkurs i fysisk aktivitet for ansatte i frisklivssentraler og annet helsepersonell som arbeider med endring og mestring av levevaner.Påmelding til Fysioterapikongressen 2018 er åpnet

Fysioterapikongressen arrangeres 12.-14. februar 2018 på Lillestrøm. Dette er den største møteplassen for fysioterapeuter i Norge. I 2015 samlet Fysioterapikongressen 1000 deltakere, og i 2018 venter vi rundt 1200 deltakere.


Kommentarutgave til ASA 4313 (2017–2018)

Forhandlingsseksjonen i Norsk Fysioterapeutforbund har utarbeidet en kommentarutgave til den gjeldende rammeavtalen om drift av selvstendig næringsdrivendes fysioterapivirksomhet (ASA 4313).

Innstilling på regionleder i Sør-Øst

(Endret 21. september, 2., 3. og 6. oktober 2017) Valgkomiteen i Norsk Fysioterapeutforbund region Sør-Øst har nå levert sin innstilling på kandidat til vervet som regionleder i Sør-Øst.– Flere bør ta influensavaksine

Alt helsepersonell med pasientkontakt bør ta influensavaksine. Dette er blant anbefalingene i en uttalelse fra Pandemi- og epidemikomiteens møte 14. september.Fysioterapidagen i bilder – valget er over!

Vi takker alle fysioterapeuter og andre som feiret og markerte #verdensfysioterapidag gjennom bilder på Instagram. Vi fikk inn mange fine bidrag, og valget falt på en klar vinner, med tre gode utfordrere.
Side 1 av 41