Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 64

Seier for fysioterapeutene

20. oktober ble det klart at videokonsultasjonstaksten, de såkalte B-takstene, forlenges frem til 1. juli 2021. Det vil si at det fortsatt blir anledning til å gi konsultasjoner på video under Covid-19.TrinnVis for solopraksis

Etter tilbakemeldinger fra NFF-medlemmer har TrinnVis nå utviklet "TrinnVis for solopraksis", tilpasset fysioterapeuter som driver alene, som et alternativ til standardversjonen av selskapets styrings- og kvalitetssystem.

Når fysioterapi erstatter kirurgi

Mandag 12. oktober er det duket for NFFs digitalt arrangerte temadag med tittelen "Fysioterapi erstatter kirurgi – når er det er klokt valg?". Det er fortsatt ledige plasser!Unios verneombudskonferanse (VOK 2020)

Verneombud og hovedverneombud i Unio-forbund ønskes velkomne til å delta på årets verneombudskonferanse, onsdag 28. oktober. På grunn av koronasituasjonen blir VOK 2020 et digitalt, interaktivt arrangement.

Samarbeid om etikk-webinar

Sammen med sykepleiernes og legenes etikkråd arrangerer nå Rådet for fysioterapietikk webinaret "Pandemien og profesjonsetikken".


Gode arbeidsplasser sikrer rett belastning

Den europeiske kampanjen «Gode arbeidsplasser sikrer rett belastning», som i denne kampanjeperioden fra 2020 til 2022 skal ha fokus på muskel og skjelett, lanseres med et webinar 23. oktober.


Brudd i takstforhandlingene

For første gang siden departementet, KS og fysioterapeutene har gjennomført de årlige takstforhandlingene, har NFF, NMF og PFF valgt å gå til brudd.


Folkehelse til alle

Om du er ikke er medlem av Norsk Fysioterapeutforbund eller abonnent på tidsskriftet Fysioterapeuten: Den kommende fagutgivelsen med folkehelse som tema (nr. 8-2020) kan likevel havne hos deg, gratis!

Fotovinnerne er kåret!

I NFFs fotokonkurranse har juryen enstemmig valgt ut tre av bidragene på Instagram til #fysioterapidagen2020. Vi gratulerer!Side 1 av 64