Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 46

MUSS-konferansen i 2018

I dagene 29.–30. november 2018 arrangeres den 7. nasjonale forskningskonferanse innen muskelskjeletthelse (MUSS-konferansen) på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen.

Fysioterapi og psykisk helse

I juli presenterte World Confederation for Physical Therapy (WCPT) sitt tema og materiale til bruk for årets Verdens fysioterapidag.Endringer på nettsidene – "Jus & arbeidsliv"

Som et ledd i arbeidet med å forenkle og samtidig utvide informasjonstilbudet på NFFs forbundsnettsider har vi gjort endringer i materialet under "Jus & arbeidsliv". Flere endringer kommer. Her er en liten orientering til brukerne.

Gledelig vekst i fysioterapeutårsverk

Nye tall fra SSB viser en vekst på 160 fysioterapeutårsverk i kommunene fra 2016 til 2017. Veksten er reell, da vi også ser et hopp fra 9.1 til 9.4 fysioterapeuter pr. 10.000 innbyggere.


Enighet med Virke om hovedavtalen 2018–2021

Unios berørte forbund og Virke møtte 21. juni til forhandlinger om revisjon av hovedavtalen (parallellavtalen) sammen med øvrige organisasjoner som har partsforhold i denne.


NFF i Pride Parade

30. juni deltar NFF for første gang i Pride paraden i Oslo. Vi gjør dette i solidaritet med våre pasienter, kolleger, slekt og venner - og fordi vi ønsker å feire skeiv kjærlighet og mangfold! Side 1 av 46