Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyheter

Alle typer nyheter knyttet til NFFs virksomhet på alle områder, og til fysioterapi og fysioterapeuter generelt.


Side 1 av 76


Lettelser i nasjonale koronatiltak

Noen hovedpunkter: endringer i TISK-strategien, mer fysisk undervisning på universiteter og høyskoler, flere deltakere på arrangementer, mer aktivitet i barne- og ungdomsidretten.


Gå ikke glipp av kongress-rabatten!

Vil du også gjerne delta på Fysioterapikongressen 2022, men har utsatt å melde deg på? Ikke vent for mange dager om du vil spare penger.Klar sykehustale om styrking og endringer

Helseminister Ingvild Kjerkols sykehustale i dag viser at den nye regjeringen vil sette sitt tydelige stempel på den politiske styringen av spesialisthelsetjenesten.


Felles pasientlister i kommunene – hva kreves?

Norsk Fysioterapeutforbunds sonderinger overfor myndighetene tyder på at det er tillatt å opprette felles pasientlister, forutsatt at visse strenge vilkår til blant annet datasikkerhet og taushetsplikt er oppfylt.


Avtale om overtid på plass i Virke

Tidligere denne uka ble det inngått avtale mellom Unio og KS og Unio og Oslo kommune. I ettermiddag ble det også inngått avtale med Virke. 


Avtale om overtid på plass i Oslo kommune

Fysioterapeuter i Oslo kommune er nå sikret avtale som gir bedre betalt for koronarelatert merarbeid og overtid. Avtalen forutsetter at bruk av merarbeid og overtid skal baseres på frivillighet så langt mulig.Side 1 av 76