Regioner


Fag- og interessegrupper


Tillitsvalgte

Tillitsvalgte

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Fag-, helse- og arbeidslivspolitikk

Nyheter og tema knyttet til politikk på disse områdene generelt, og om NFFs politikk spesielt. 


Side 1 av 19
Enighet i Virke

Enighet i Virke

Unio-organisasjonene kom 20. juni i havn med mellomoppgjøret 2019 for overenskomstene på Virke HUK-området. Unios forhandlingsleder, Kari Tangen, er fornøyd med resultatet. 

Avsluttende sentrale forhandlinger i Spekter 12

Avsluttende sentrale forhandlinger i Spekter 12

Avsluttende sentrale forhandlinger mellom Spekter og Unio for område 12 ble holdt mandag 3. juni. For Norsk Fysioterapeutforbunds vedkommende er det oppnådd enighet i alle de lokale forhandlingene på området.


– Et kommuneresultat det svinger av

– Et kommuneresultat det svinger av

Etter årets meklingsrunde i lønnsoppgjøret i kommunesektoren er spesielt fysioterapeuter med lang ansiennitet sikret en betydelig høyere lønn.Reallønnsvekst for statsansatte. Streik avverget i staten.

Reallønnsvekst for statsansatte. Streik avverget i staten.

Fredag 24. mai kom Unio til enighet med staten i årets lønnsoppgjør. – Statsansatte er sikret reallønnsvekst gjennom sentrale tillegg. Det var vårt viktigste krav, og det er jeg fornøyd med, sier forhandlingsleder Guro Elisabeth Lind.Siste innspurt i meklingen

Siste innspurt i meklingen

Meklingsfristen i kommunesektoren er natt til fredag, og i dag starter innspurten. – Vi håper på en løsning, sier Steffen Handal, forhandlingsleder for Unio kommune.
Takstforhandlingene er i gang

Takstforhandlingene er i gang

I NFFs krav i årets drifts- og takstforhandlinger legges det vekt på økning i tidstakster, takst for veiledet trening og takst A2k, repetisjon av samhandlingstakster og et kompetansetillegg for gruppebehandling.Side 1 av 19